ISO 24220:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢١ ديسمبر ٢٠٢٠

Pao cai (salted fermented vegetables) — Specification and test methods

ملفات الوثيقة ISO 24220:2020

الإنجليزية 4 صفحات
الإصدار الحالي
20.64 OMR

مجال الوثيقة ISO 24220:2020

This document specifies the categories of pao cai (salted fermented vegetables) and its requirements, including sensory, physical and chemical, safety, labelling, transport and storage. It also describes the corresponding test methods.

This document does not apply to kimchi.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 11980:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Ophthalmic optics — Contact lenses and contact lens care products — Requirements and guidance for clinical investigations
ISO 7405:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Dentistry — Evaluation of biocompatibility of medical devices used in dentistry
ISO 19674:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Fine ceramics (advanced ceramics, advanced technical ceramics) — Methods of test for ceramic coatings — Determination of internal stress in ceramic coatings by application of the Stoney formula
ISO 4823:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Dentistry — Elastomeric impression and bite registration materials